blije bakbrommer rijder erbij :)

Lely (Den Haag)

blije bakbrommer rijder erbij :)

Postby Tim » 23 Aug 2013 15:00

Dag beste bakbrommer mensen,

Ik lees op de achtergrond al een tijdje mee op dit forum en ik heb ontzettend veel informatie kunnen vinden om mijn bakbrommertje weer goed rijdend de weg op te krijgen. Want sinds een paar maanden ben ik in het bezit van een lely zwenkbak en ik begreep uit 1972??
Na meerdere oldtimer auto's gehad te hebben snap ik niet dat ik dit niet eerder gedaan heb. Wat ontzettend geweldig is dit zeg, heerlijk rond rijden met mijn meisje door de weilanden buiten amsterdam :) Ik wil nooit meer wat anders.
Vannaf de eerste dag ben ik ook al flink aan het sleutelen gegaan: nieuwe remschoenen, blokje,remkabels, kabelboom gemaakt, spatborden, zade, en verlichting en ga zo maar door.
Ik kan nu eindelijk zeggen dat hij wegwaardig is, zodat ik mijn auto minder vaak hoef te gebruiken. De bakbrommer is nu mijn eerste vervoermiddel geworden.
In de toekomst wil ik er graag een oude bakkersbak op zetten zodat ik voor mijn kleine timmerbedrijfje er mijn gereedschap in kan vervoeren.
Als het me lukt zal ik een aantal foto's toevoegen, ik weet dat hij niet meer orgineel is maar ik ben erg trots op het sleutel reseltaat.
Ik ben erg benieuwd of het klopt dat ik een lely nummer 60 heb, ik vond wat oude prenten en dacht deze op de plaatjes te herkennen.
Om mijn bakbrommertje helemaal af te maken ben ik nog op zoek naar een originele kettingkast, misschien kunnen jullie mij helpen?

Groeten Tim

foto-3.gif


foto1.gif


foto-kopie-3.gif
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Tim
 
Posts: 1
Joined: 21 May 2013 09:47

Re: blije bakbrommer rijder erbij :)

Postby knorrepot » 24 Aug 2013 14:36

Leuk!

Ziet er goed uit ook.
Ben
knorrepot
 
Posts: 335
Joined: 07 Feb 2008 22:03
Location: Zaandam

Re: blije bakbrommer rijder erbij :)

Postby irmin » 24 Aug 2013 19:55

Mooi. geniet ervan!
irmin
 
Posts: 471
Joined: 17 May 2005 18:03


Return to Lely

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron